Over ons

Blue in Green maakt sales promotie-items waar mensen plezier aan beleven. Waar ze graag tijd mee willen doorbrengen en emotioneel een band mee hebben. Dát is de handtekening van onze exclusieve en complete campagnes van A tot Z. Van sales promotie-item tot een opvallende display op de winkelvloer. Altijd onder de aandacht gebracht in de media door een perspresentatie of inhoudelijke onderwerpen op televisie. Kortom: Blue in Green tilt uw sales promotiecampagne op een hoger niveau.
Blue in Green heeft die ervaring en dat netwerk opgebouwd onder andere dankzij de productie van de internationale dansshow Blaze die sinds de wereldpremière in 2014 in Londen een niet te stoppen tournee maakt. In Bangkok, Rusland, Duitsland. Italië, Taiwan, Bahrein, Turkije, Engeland, Frankrijk en Australië. In 2017 startte Blue in Green met het succesvolle project sinterklaasprentenboeken in België. Tweetalig, in het Frans en Vlaams, uitgevoerd. Ontwikkeld inclusief educatief materiaal voor thuis en scholen; en afgesloten met een grote persconferentie in Brussel.

Eric Holman

Managing Director

Eric Holman is het creatief brein en oprichter van Blue in Green. Hij startte zijn eigen bedrijf in 2000 en voerde meer dan 75 verschillende projecten uit: boeken, festivals en theatershows. Eric heeft een marketing ondergrond, want bij Joop van de Ende Theaterproducties was hij verantwoordelijk voor PR & Marketing van de theatershows en musicals. Bij MOJO Concerts deed hij ook de PR & Marketing en vervolgens sponsorbegeleiding en conceptontwikkeling. Eric is hét gezicht van Blue in Green en een onuitputtelijke bron van creativiteit.

Gerard van Midden

Tekstschrijver/Eindredacteur

Gerard van Midden werkte meer dan 30 jaar in en voor het onderwijs. Hij ontwikkelt als zelfstandig tekstschrijver lesmethodes en weet wat het onderwijs nodig heeft. Hij is gespecialiseerd in het effectief inzetten van het digitale schoolbord. Voor Blue in Green verzorgt hij al veertien jaar de eindredactie van onder andere de sinterklaasprentenboeken, een actie van Blue in Green, Unilever en Jumbo Supermarkten.

 

Eric Daams

Drukwerkbegeleider

Eric Daams kent als geen ander de drukwerkwereld. Hij heeft een uitgebreid netwerk van nationale en internationale drukkerijen en weet precies welk drukwerk waar het beste geproduceerd kan worden. Hij begeleidt in opdracht van Blue in Green de inkoop en het drukwerk van alle promotie-items, inclusief het transport. Van de USA tot China.

 

Jochem Ruijgrok

Vormgever

Jochem Ruijgrok ontwerpt websites, pr-materiaal en verzorgt de opmaak van boeken. Blue in Green werkt graag samen met Jochem omdat hij coöperatief is en tot het spreekwoordelijke gaatje gaat om zijn ontwerpen perfect aan te leveren.

Bert Breunesse

Websitebouwer

Bert Breunesse kent alle kneepjes van ICT. Hij bouwt en onderhoudt websites en doet ook met alle plezier en probleemloos de hosting. Hij is snel, betrouwbaar en komt alle afspraken nauwgezet na. Die eigenschappen zijn nodig om de grote projecten van Blue in Green op het web te kunnen presenteren.

Caroline Vanmaele

Projectmanager België

Caroline Vanmaele is projectmanager van Blue in Green voor België. Caroline studeerde in 1998 af in Mechelen als Bachelor Communicatie, Pers en Informatie. Ze deed de PR bij Ogilvy en was verantwoordelijk voor Productie bij bedrijven als Medialaan en Independent Concerts Antwerpen. Ze is ook bekend met de wereld van TV en Radio. Caroline heeft veel ervaring met de organisatie van grote projecten. Met oog voor detail én de grote lijnen bewaakt ze zorgvuldig de kwaliteit en deadlines.