ABN AMRO Cabaret

Professionele theatershow voor en door het personeel

Deze jaarlijkse cabaretshow is een opvallende actie van het personeel van ABN AMRO. De theatershow is in 2010 en 2011 geproduceerd door Blue in Green, in samenwerking met theaterprofessionals. Opdrachtgevers: ABN AMRO en V&V Entertainment. De shows werden bezocht door meer dan 10.000 medewerkers van ABN AMRO in vijf verschillende theaters in Nederland.

In grote theaters in Nederland

Hoe betrek je je medewerkers werkelijk bij je bedrijf? Wat verbindt en waarover praat iedereen weken later nog? Het personeel van ABN AMRO verzorgt ieder jaar een theatershow in samenwerking met professionals uit de theatersector. De voorstellingen vinden plaats in grote theaters in Nederland en bieden de medewerkers van ABN AMRO een humoristische blik op het afgelopen jaar en gebeurtenissen en ontwikkelingen binnen de bank.

Meer dan 10.000 bezoekers

Blue in Green was verantwoordelijk voor de creatieve ontwikkeling en productie van het jaarlijkse ABN AMRO Cabaret, in opdracht van ABN Amro en V&V Entertainment. Meer dan 10.000 ABN Amro medewerkers genoten van deze verrassende cabaretvoorstellingen.

Gezond voor de bedrijfscultuur

Het unieke van het ABN AMRO Cabaret is dat de medewerkers met elkaar terugkijken op het afgelopen jaar. Met scherpe teksten en veel humor en doordrenkt met het ABN AMRO-dna. Zo houden ze elkaar scherp en die aanpak draagt bij aan een gezonde bedrijfscultuur. In 2010 en 2011 zorgde Blue in Green ervoor dat deze traditie vanaf toen grootschaliger en professioneler werd aangepakt. Er waren maar liefst twee trailers met decor, licht en geluid nodig voor het spektakel. Ervaren theaterprofessionals op het gebied van regie, licht, geluid en decor zorgden voor een vlekkeloze cabaretvoorstelling.

big_abn-amro_cabaret_18
big_abn-amro_cabaret_19
big_abn-amro_cabaret_17
big_abn-amro_cabaret_16
big_abn-amro_cabaret_10
big_abn-amro_cabaret_13
big_abn-amro_cabaret_14
big_abn-amro_cabaret_15
Andere projecten