Afrika! Afrika!

Circusshow van droomkunstenaar André Heller

Afrika! Afrika! is een unieke show die de kracht van Afrika verbindt. Circusacts uit alle landen van het continent werden samengebracht door de Oostenrijkse kunstenaar André Heller. De van oorpsrong uit Duitsland afkomstige show stond in een spectaculaire Afrikaanse circustent drie maanden lang bij de Johan Cruijff ArenA en verkocht meer dan 250.000 kaarten. Daarmee was het een van de meest succesvolle shows van 2007. Blue in Green was verantwoordelijk voor de productie, sponsoring en media.

Kleurrijk Afrika

Savannes. Ritmische muziek. De meest intense kleuren… Dat is de uitbundige wereld van Afrika. Geïnspireerd door de verrassende natuur en cultuur, bedacht en ontwikkelde de Zwitserse droomkunstenaar André Heller Afrika! Afrika! Een succesvolle Afrikaanse circusshow met circusartiesten van het hele continent Afrika.

Meer dan vier miljoen bezoekers!

Ruim 100 artiesten vertoonden hun spectaculaire kunsten in de speciaal voor de show gemaakte Afrikaanse circustent. Deze show, oorspronkelijk ontwikkeld in Duitsland, trok in Europa meer dan vier miljoen bezoekers.

Blue in Green produceerde Afrika! Afrika! in Nederland

Blue in Green was consultant voor deze indrukwekkende circusshow en verantwoordelijk voor de lokale productie, promotie en mediadeals. Afrika! Afrika! stond van oktober t/m december 2007 op het terrein bij de Johan Cruijff ArenA. Meer dan 250.000 bezoekers genoten in Nederland van het Afrikaanse spektakel.

Afrika! Afrika!’ flonkert

‘DEZE FLONKERENDE CIRCUSVOORSTELLING IS NIET OPGEZET OM DE TREURIGE KANT VAN AFRIKA TE ONTKENNEN, MAAR LAAT WEL ZIEN DAT EEN CONTINENT NIET VERLOREN IS ALS ER BLIJKBAAR ZOVEEL ENERGIE IS’

Patrick van den Hanenberg, Volkskrant

big_afrika-afrika_08
Artistin, Zirkus-Show "Afrika! Afrika" (von A n d r  H e l l e r), Zelt an der "Waterfront", berseestadt, Bremen, Deutschland, Europa, Auftritt, Bühne, (Photo by Peter Bischoff/Getty Images)
big_afrika-afrika_00
big_afrika-afrika_02
big_afrika-afrika_06
big_afrika-afrika_07
Andere projecten