BLAZE

the streetdance sensation

Al 7 jaar een internationale theaterhit

Creatie, ontwikkeling, internationale marketing en sales! Dat waren de taken en verantwoordelijkheden van Blue in Green voor de hitshow Blaze in opdracht van Rhythm Entertainment. Een internationale danssensatie zonder weerga met optredens over de hele wereld. Meer dan 500.000 mensen genoten van de voorstellingen .

Internationale danssensatie

Blaze is een internationale dansshow van Rhythm Entertainment die sinds de wereldpremière in 2014 in Londen een niet te stoppen tournee maakt. Al meer dan 500.000 bezoekers vergaapten zich aan de beste break en street danssensatie in de wereld. Blaze ging in première in het prestigieuze Sadlers Wells Theater in Londen en toerde de afgeopen in Duitsland, Groot-Brittannië, Bangkok, Rusland, Nederland, Taiwan, België, Frankrijk, Bahrein, Dubai, Turkije en Italië. Blaze was drie weken volledig uitverkocht in het Sydney Opera House in Australië.

Een wereldproductie

De regie en choreografie van Blaze is van Anthony van Laast, verbonden aan West End en bekend van onder andere de producties Mamma Mia! en Sister Act. In deze show spetteren ’s werelds beste zestien straat- en breakdansers op muziek van Michael Jackson, Lady Gaga, Kanye West and David Guetta.

Sensationele ontwerpen en choreografieën

Het decor- en lichtontwerp, van Es Devlin en Patrick Woodroffe, is adembenemend. De lichtprojecties van Memo Akten zetten de uitdagende choreografieën van grote talenten als Lyle Beniga, Mike Song, Kenny Wormald, Kendra Horsburgh, Chris Baldock maken van de show een live videoclip. Meer info op www.blazetheshow.com

Laaiende reacties van pers en publiek

Overal waar Blaze speelde was het publiek razend enthousiast. Ook de pers reageerde wereldwijd met juichende recensies met 4- en 5-sterrenbeoordelingen:

*****

‘THE SHOW HAS ENOUGH VOLTAGE TO LIGHT A TOWN FOR A YEAR’

Financial Times, London

****

 ‘THE VARIETY IN DANCESTYLES MAKES BLAZE A HIT FOR ALL AUDIENCES’

The Telegraph, London

big_blaze-streedance-sensation_06
big_blaze-streedance-sensation_07
Foto: Roy Beusker
Foto: Roy Beusker
Blaze
big_blaze-streedance-sensation_11
big_blaze-streedance-sensation_10
big_blaze-streedance-sensation_01
Andere projecten