Dille & Kamille Schoonmaakboek

Honderden tips over duurzaam schoonmaken

blueingreen_dk_schoonmaakboek_cover_01.jpg
Kies jij voor bewust en duurzaam leven? Zorg je graag goed voor jezelf, het milieu, en iedereen die je lief is? Dan pak je alles met liefde en aandacht aan. Dat geldt voor de dagelijkse gang van zaken, op het werk, en ook thuis. Daar, waar je tot rust komt. Waar je alleen of samen leeft, waar je eet en drinkt, slaapt en ontspant. In een fijne omgeving die opgeruimd en schoon is. Dat schoonmaken – en schoonhouden – hoeft echt niet moeilijk te zijn. Sterker nog, met onze tips wordt het zelfs een leuke en makkelijke klus!

Natuurvriendelijke alternatieven

Laat je door ‘Schoonmaakgeheimen’ inspireren om met huis-tuin-en-keukenmiddeltjes grondig te poetsen, leer hoe je zelf natuurlijke allesreinigers of luchtverfrissers maakt en welke ‘groene’ producten je voor welke vlekken kunt gebruiken. We geven duurzame (schoonmaak)tips voor het hele huis; van een overzichtelijke zolder tot een smetteloze slaapkamer, en van de beste planten in je woning tot de lekkerste huisparfums. Maar ook zaken als recyclen en hoe je zo natuurlijk mogelijk van ongewenste beestjes
afkomt, komen aan bod. Kortom, alles voor een heerlijke, frisse en schone basis die thuis heet. Dus, doe de ramen open, schuif de meubels aan de kant, zet een fijn muziekje aan en ga aan de slag!

blueingreen_dk_schoonmaakboek_spread_01
blueingreen_dk_schoonmaakboek_spread_04
blueingreen_dk_schoonmaakboek_spread_03
blueingreen_dk_schoonmaakboek_spread_02
Andere projecten