Lipton Terrasgids

Een overzicht van de ruim 200 beste terrassen in heel Nederland.

De zon schijnt, de temperatuur stijgt; de hoogste tijd om een terrasje te pakken! Verzamel je vrienden en geniet van een ijskoude Lipton Ice Tea, de gezelligheid en elkaar. Neem de tijd om weer eens goed bij te praten of zeg juist hallo tegen een (nu nog) onbekende naast je. En met de zonnestralen op je gezicht wordt jouw dag nóg mooier!

De beste terrassen

Je kunt kiezen uit ruim 200 terrassen, verspreid over heel Nederland. Ze zijn handig geordend per provincie, dus waar je ook bent, wij hebben toffe terrassen voor je op een rijtje gezet. Wil jij de dag rustig beginnen met een ontbijtje vanaf een vlonderterras en relaxed uitzicht over het water? Of zoek je een hotspot waar je op comfy loungebanken lekker kunt eten en drinken en met z’n allen uren geniet van het geroezemoes op het plein? Je hoeft alleen maar je provincie op te zoeken, te bladeren door alle adressen et voilà, you found your spot.

Lipton activatie

Als nummer 1 terrasdrank van Nederland weet Lipton Ice Tea natuurlijk precies waar je moet zijn deze zomer. In deze gids vind je daarom meer dan 200 bijzondere terrassen verspreid over Nederland. Eenvoudig ingedeeld per provincie en stad of dorp zodat je snel ziet welke hotspot bij jou in de buurt is. Hou je een plekje bezet voor je vrienden? Lees dan alvast over de  high lights van het terras. Of laat je verrassen door de leuke artikelen, mocktail-recepten en festivaltips.

lipton_terrasgids-2019_spread-01
lipton_terrasgids-2019_spread-02
lipton_terrasgids-2019_spread-03
lipton_terrasgids-2019_spread-04
Andere projecten