RAW Rhythm Festival

Live dance festival in samenwerking met MOJO Concerts, MTV en G-Star

big_raw-rhythm-festival_000
Op 31 juli en 1 augustus 2009 organiseerde Blue in Green het RAW Rhythm Festival in de zalen rond de Gashouder en van het complex rond het Westergasterras op het terrein van de Westergasfabriek. Dat bood plaats aan maar liefst 7.000 bezoekers per dag. Dit festival met de nieuwste acts op het gebied van dance-, hiphop, soul- en popmuziek was een idee van Eric Holman en Eymert van Manen.

Innovatieve acts

Het festival had zes podia waar afwisselend populaire en innovatieve acts werden geprogrammeerd zoals Ryan Leslie, Lil John, Chuckie en Lunice. Het nieuwe festival was een initiatief van Eymert van manen, MTV Networks en creatief producent/promotor Blue in Green, en is in nauwe samenwerking met G-Star Raw en MOJO Concerts georganiseerd.

Internationaal stadsfestival

Raw Rhythm Festival was een internationaal georiënteerd stadsfestival voor jonge mensen die houden van originele en vooruitstrevende muziek. De programmering bestond uit de laatste trends in dance- and urban music, variërend van rap, reggae, soul, reggaeton, electronic dance, hiphop en turbo crunk. De originaliteit, vooruitstrevendheid en het experimentele karakter waren kenmerkend voor het Rhythm Festival.

big_raw-rhythm-festival_07
big_raw-rhythm-festival_01
big_raw-rhythm-festival_04
big_raw-rhythm-festival_11
big_raw-rhythm-festival_10
big_raw-rhythm-festival_05
big_raw-rhythm-festival_00
big_raw-rhythm-festival_06
Most Recent Projects