Sinterklaasmeezingboek

Een actie van Unilever in alle ETOS-winkels

big_sintmeezingboek_romy-2018_00
Blue in Green ontwikkelt en produceert al vier jaar op rij het sinterklaasmeezingboek in opdracht van Unilever. Dit boek, een combinatie van liedteksten, illustraties en muziek, vliegt de winkels van ETOS uit waar klanten het cadeau krijgen bij aankoop van actieproducten. Meer dan 650.000 boeken in vier jaar tijd en meer dan 1,5 miljoen streams! In 2018 stond het boek in de Top 3 van beste sales promoties van ETOS. Mede dankzij de medewerking van beroemdheden als Romy Monteiro, Angela Groothuizen, Kim-Lian van der Meij en Maan. In december 2018 gaf Romy Monteiro een succesvol sinterklaas-meezingconcert in Theater Kikker in Utrecht. Honderden kinderen zongen de liedjes uit het meezingboek mee die in een interactief decor tot leven kwamen.

Nieuwe impuls voor oer-Hollandse traditie

Sinterklaas is een echt kinderfeest: cadeaus, surprises en genieten van gezelligheid in huis. Een oer-Hollandse traditie van samen sinterklaasliedjes zingen! Het sinterklaasmeezingboek geeft deze traditie een nieuwe impuls.

Bekende artiesten

In het sinterklaasmeezingboek staan 15 sinterklaasliedjes, jaarlijks door een andere artiest gezongen: Angela Groothuizen (2015), Kim-Lian van der Meij (2016),  Maan (2017) en Romy Monteiro (2018). Die streams werden al meer dan 1,5 miljoen keer beluisterd en gedownload.

Iedereen geniet van het sinterklaasmeezingboek

Elk lied heeft in het boek een eigen, geweldige kijkplaat. Op een speciaal ontwikkelde website is elk sinterklaaslied geanimeerd zodat de liedjes ook nog op een andere manier tot de verbeelding spreken. (Groot)ouders kijken elk jaar weer uit naar het sinterklaasmeezingboek en geven het de kinderen graag cadeau op 5 december.

Sales promotie voor Unilever bij alle ETOS-winkels

Blue in Green ontwikkelt deze promotie (inclusief een website) in opdracht van Unilever Nederland en Etos. De bezoekers van ETOS krijgen dit fantastische boek (in vier jaar tijd meer dan 650.000 van verspreid) gratis bij alle ETOS-winkels bij aankoop van twee actieproducten van Unilever. Het sinterklaasmeezingboek was een van de meest succesvolle sales promoties bij ETOS in 2018.

Feestelijke middag voor minderbedeelde kinderen

Ruim honderd kinderen zingen en schreeuwen als Sinterklaas en zijn Pieten de grote zaal van Stadion Galgenwaard binnenkomen. Dat op zich is niet bijzonder, maar wel als het om minderbedeelde kinderen gaat. Zij genieten, samen met hun ouders, van een circusachtige pre show en een spetterend hoofdoptreden van Romy Monteiro (2018). De feestelijke middag, met uitreiking van het eerste exemplaar van het sinterklaasmeezingboek, is door Blue in Green georganiseerd in samenwerking met de Speelgoedbank Utrecht. Alle kinderen krijgen het sinterklaasmeezingboek. Deze perspresentatie zorgt voor een hoge opkomst van de schrijvende pers, radio en tv-cameraploegen.

sinterklaasmeezingboek_2015-angela_groothuizen
sinterklaasmeezingboek_2016_kim-lian-van-der-meij_3d
sinterklaasmeezingboek_2017_maan_3d
sinterklaasmeezingboek_2018_romy_3d
big_sinterklaasmeezingboek_presentatie_03
Perspresentatie Sinterklaasmeezingboek met Kim-Lian van der Meij op het ROC Utrecht.
big_sinterklaasmeezingboek_presentatie_06
big_sintmeezingboek_romy-2018_04
Andere projecten